Clear solutions for a complex world
software engineering

Extended IT B.V. is specialist in het realiseren en implementeren van software (definitie studie, ontwikkeling/bouw en implementatie).

In de visie van Extended IT B.V. valt of staat dit soort trajecten met het creŽren van draagvlak bij de klant, het goed vastleggen van de wensen en eisen, het samenwerken tussen partijen en gebruik maken van standaard technieken. Extended IT B.V. voert deze trajecten uit op basis van Agile (scrum) waarbij in korte sprints de gewenste functionaliteit, die het meest toegevoegde waarde genereerd, wordt gemaakt.

Extended IT B.V. is gespecialiseerd in oplossingen op basis van Microsoft producten (maatwerk oplossingen op basis van C#, WCF, WWF) gebruik makend van de Cloud en Microsoft Windows, SQL Server en Microsoft SharePoint. Extended IT B.V. levert software-ontwikkeldiensten voor maatwerk componenten voor Identity and Access management (IAM) producten.

Het totale dienstenpakket maakt Extended IT B.V. tot uw ideale partner in ICT. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak, wij adviseren U graag persoonlijk